Johanneke Smits

Johanneke SmitsElk boek heeft een eigen verhaal, maar niet elk boek verkoopt zichzelf. En al staat de boodschap centraal, de vormgeving en het beeldmateriaal geven toch een eerste indruk van het boek.

Mijn ervaring is dat een goed boek maken in de details zit. En daarom heb je iemand nodig die dichtbij staat, iemand die met je mee kijkt en advies geeft. Bij Nabij Producties geven we advies op maat. Elk boek en iedere auteur verdient een eigen aanpak. Een goed boek is immers een boek dat dichtbij komt, een boek dat je niet snel meer vergeet. En dat is waar wij sterk in zijn: mooie, kwalitatief goede boeken maken die het waard zijn om bekeken en gelezen te worden.

Wat mijn meerwaarde is? Door mijn ruime ervaring als coördinator van een afdeling boeken bij een grote uitgeverij, ben ik bekend met alle facetten van het uitgeefvak. Als ondernemer en letterkundige, met een passie voor persoonlijke boeken die ‘leven’ en dichtbij komen, begeleid ik concepten tot producties en vorm ik een idee om tot een visitekaartje voor auteur of bedrijf. Een goede tekst, een mooie vormgeving én de juiste prijs voor het boek hanteer ik als uitgangspunten. Daarbij ben ik geen uitgever op afstand, maar blijf ik betrokken, van de grote lijnen tot in de kleinste details.

Geïnteresseerd om samen op te trekken en om van uw verhaal ons verhaal te maken? Of nieuwsgierig naar andere producties van Nabij Producties? Neem dan gerust contact met mij op.